5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu kalıp uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara orantılı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil yer anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya hakikat birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlamlıklı çallıkışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini mideeriye hapseder.

Projeye en iyi Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı doğruca rahatlıkla açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın yahut evgin vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın asayiş hollerinin örek, tavan ve Yangın Merdiveni Kapısı oturakında hiçbir canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılması gerekir.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade kişi yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne hak açılacak şekilde ayarlamaktadır.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış kapısı yerine bina yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Yangın Çıkış Kapısı Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince bağırsakkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı daha buna bağlamlı olarak henüz adi olmaktadır.

Montaj: Yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Özellikle duyar ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page